Futbol

Altay’da şampiyonluk hesapları

Son dönem formuyla, ilk 2’den direkt Süper Lig’e yükselmenin planlarını yapan Altay, kalan periyotta  Aydeniz Et Balıkesirspor (D), Menemenspor, Bursaspor (D), Beypiliç Boluspor, Ankaraspor (D), Adanaspor, Akhisarspor (D), Bereket Sigorta Ümraniyespor (D) ve Royal Hastanesi Bandırmaspor’la karşılaşacak.

İç sahadaki 3 maçlık mağlubiyet serisine güzel bir oyun ve skorla son vererek çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten deknik direktör Osman Özköylü, “Taşlar yavaş yavaş oturmaya başlıyor, böyle devam edeceğiz. Artık ilk 2’ye biraz daha yakınız. Kazandığımız her maç bizi hedefimize ulaştıracak. Bundan sonra her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.

Paixao yine krallığa koşuyor

Son iki sezonda 1’inci Lig’in gol kralı olan Altay’ın yıldızı Marco Paixao bu sezon da aynı unvanı üçüncü kez kazanmaya gözünü dikti. Dün, ilk yarının sonunda takımına penaltı kazandırıp, rakibin 1 kişi eksik kalmasını sağlayan Portekizli yıldız, penaltıyı gole çevirerek takımına avantaj sağladı. Siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda 10 kişi kalan Tuzlaspor’a karşı farklı kazandı.

Bu sezonki toplam gol sayısını 19’a çıkaran Marco Paixao ligde geçen sezon 22, önceki sezon ise 29 gol kaydetmişti. Usta golcüyü 14 golle Giresunspor’dan Senegalli Balde takip ediyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı