Biyografi

Alica Schmidt

Alica Schmidt başarılı atletizm kariyerinin yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Hatta güzelliği nedeniyle bir çok dergi ve platform tarafından dünyanın en güzel atleti seçilmiştir. Hakkında merak edilenler. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Başlıklar

1998 yılının Kasım ayında dünyaya gelen Milli atlet Alman asıllıdır. Almanya’da doğmuş ve büyümüş, Atletizm kariyerine de Almanya Milli Takımında devam etmektedir. Bir dönem Borussia Dortmund takımında fitness hocalığı da yapan güzel isim, Avrupa 20 yaş altı şampiyonasında gümüş madalya kazanmıştır. Daha sonra U23 Avrupa Şampiyonası’nda 2019’da 4×400 bayrak yarışında takımı ile bronz madalya kazanma başarısı elde etmiştir.

Boyu 1.75 cm, göz rengi mavi, saç rengi sarı, burcu akrep, kilosu ise 57’dir. 2021 yılı itibariyle güzel atlet 22 yaşındadır. Resmi instagram hesabını @alicasmd olarak kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instargam hesabında ki takipçi sayısı 2,4milyon civarındadır.

Bir çok kaynaktada belirtildiği üzere sevgilisi bir vücut geliştiricidir. Alman Vücut geliştirici Fredi Richter ile mutlu birlikteliği sürmektedir. Hayatında her zaman sporun ön planda olduğunu dile getiren Alica Schmidt kendisinde verilen güzellik ünvanlarının bir anlamı olmadığını belirtmiştir. Sporun ise kendisi için ünlü olma aracı olmadığını, her zaman başarıya odaklı ve çalışkan bir karakter ortaya koymaya çalıştığını sözlerine eklemiştir.

Başarılı atlet daha önce geçirdiği bir sakatlık sonrası Tokyo Olimpiyatlarına katılamayacağını belirtmiştir. Bağlarında yırtık ve kas problemleri nedeni ile sezon boyu antrenman yapamamış ancak kendisine çok iyi bakmıştır. Geçtiğimiz günlerde ise sakatlığını atlattığını ve Tokyo Olimpiyatlarına katılabileceğini duyurmuştur. Tokyo Olimpiyatlarına katılması halinde sosyal medyada hayran sayısını ve tanınırlığını çok daha fazla artırması beklenmektedir.

Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram Hesabı: @alicasmd

Youtube Video Kanalı: @alicasmd

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı