Basketbol

Ali Koç’tan Obradovic’in ayrılık kararıyla ilgili açıklama

Fenerbahçe Kulübün Başkanı Ali Koç, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, basketbol takımı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Başantrenör Zeljko Obradoviç’in ayrılık sürecine değinen Ali Koç, “Obradovic Fenerbahçe ailesinin en kıymetli isimlerinden biridir. Geçen sezon ödemelerde sıkıntı yaşadık ancak gelecek sezon daha düşük bütçeyle bu sorunların tekrarlanmayacağı yönünde kendisine taahhüt verdik. İsteği yönünde yeni bir kadro oluşturabileceğimizi de kendisine ilettik ancak kendisi 1 sezon dinlenmek istedi. Hepimizi üzen bu kararı saygıyla karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

“Obradovic’e görkemli bir veda töreni düzenleyeceğiz”

Başkan Ali Koç, ayrıca seyircili oynayacakları ilk maçta Obradovic’e görkemli bir veda töreni düzenleyeceklerini belirtti.

“Yeni teknik ekip ve kadromuzu 1 ay içerisinde şekillendireceğiz”

Yeni sezon yapılanması hakkında da konuşan Koç, “Yeni teknik ekip ve kadromuzu 1 ay içerisinde şekillendireceğiz. Geçtiğimiz yıllara nazaran daha düşük bir bütçeyle yola çıkacağız” dedi.

“Bizim hatamız”

Amatör branşlar konusuna da değinen Ali Koç, “Futbolda başarısız olunca diğer branşlarda da algı olumsuz oluyor. Basketbolda, voleybolda ve olimpik şubelerde oldukça başarılıyız ancak bunu iyi pazarlayamıyoruz, bu da bizim hatamız” ifadesini kullandı.

, AA

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı