Biyografi

Aleyna Çalışkan

Aleyna Çalışkan 2021 yılında katıldığı Survivor yarışması ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Peki kaç yaşında? boyu, kilosu kaç? aslen nereli? eğitimi, spor kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen Aleyna Çalışkan ‘ın boyu 1.67 cm, kilosu 53, burcu ise yengeç’dir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren Çalışkan 12 yaşından bu yana spor ile iç içe olmuştur. Özellikle badminton, voleybol, karate ve boks sporları’na yoğun bir ilgi duyan güzel isim yarışmanın iddialı isimleri arasında yer almıştır. Yarışmada Doğan Keser, Sergen Bayar, Batuhan Karacakaya, Steven Salam ve Yunus Emre Karabacak gibi isimlerde yer almıştır.

Ayrıca spor kariyerinde profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonluğu gibi başarılar bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra dans etmek en büyük hobilerinin arasında yer alıyor, ayrıca pilates eğitmenliği de yapmaktadır.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Çalışkan resmi instagram hesabını aleynaclsknn ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında 65,5bin civarında takipçisi bulunmaktadır. Ancak bu sayı her geçen gün artmaya devam etmektedir. İnstagram hesabında 𝟮𝟬’ 𝗜𝗙𝗕𝗕 𝗕𝗜̇𝗞𝗜̇𝗡𝗜̇ 𝗙𝗜̇𝗧𝗡𝗘𝗦𝗦 𝗧𝗨̈𝗥𝗞𝗜̇𝗬𝗘 𝗦̧𝗔𝗠𝗣𝗜̇𝗬𝗢𝗡𝗨 açıklaması mevcuttur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı