Futbol

Alanyaspor’dan lösemili çocuklara destek videosu

Turuncu-yeşilli takımın hazırladığı videoda futbolcular, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na dikkati çekerek, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının (LÖSEV) farkındalık hareketine katılım ve destek mesajı verdi.

Hayatta mutlu ol sen her zaman!
Unutma; HER ÇOCUK BİR KAHRAMAN ????#LÖSEVdeHerÇocukKahraman#LösemiliÇocuklarHaftası@losev1998 pic.twitter.com/H47ApMTGcS

Futbolcular Tayfur Bingöl, Fatih Aksoy, Efkan Bekiroğlu, Ahmet Gülay, Hasan Ayaroğlu, Umut Güneş, Berkan Kutlu ve kaptan Efecan Karaca’nın yer aldığı videoda, şu ifadelere yer verildi:

“Her çocuk bir kahraman, her çocuğun bir kahramana ihtiyacı vardır. LÖSEV’in mücadelesinde ellerinin tuttuğu binlerce çocuğa sesleniyoruz, asıl kahraman sizsiniz. Bizler Alanyaspor olarak 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası boyunca çocuklarımızın yanında olup, Lösemili her çocuk kahraman etiketiyle paylaşımlar yaparak, lösemi ile mücadelede farkındalık yaratılmasına destek veriyoruz. Siz de lösemi hastalığına ‘dur’ demek için LÖSEVin farkındalık hareketine katılın ve desteğinizi gösterin”

Video, kulübün tüm resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı