Süper Lig

Alanyaspor Milli araya yine lider girdi

Aytemiz Alanyaspor, geçen sezon yakaladığı istikrarı bu sezon da sürdürüyor. Akdeniz temsilcisi geçen sezon 3’üncü hafta sonunda namağlup yerleştiği liderlik koltuğuna bu sezon 4’üncü haftada yine namağlup olarak yerleşti. Yine geçen sezon milli ara öncesi birinci sıraya yükselen Alanyaspor, bu sezon da milli araya lider girdi. Geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir’in bu sezon 4’te 0 yaptığı ve golsüz beraberlik sonrası 1 puanla son sırada bulunduğu ligin zirvesine yerleşen Aytemiz Alanyaspor, bu sezona 4’te 3 yaparak başladı. Bir maçtan da beraberlikle ayrılan turuncu yeşilli takım 10 puanla ligin zirvesine yerleşti.

Hedef Galatasaray

Geçen sezon 3’üncü haftada 3 galibiyetle 9 puan alarak lider olan turuncu yeşilliler, milli ara sonrası lig ikincisi Fenerbahçe’yi ağırlamış ve 3-1 mağlup etmişti. Alanyaspor bu sezon ise milli ara sonrası Galatasaray’a konuk olacak. Alanyaspor, önce evinde Fenerbahçe ile berabere kalan, ardından UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ve son olarak Kasımpaşa deplasmanından yenilgiyle dönen Galatasaray’a karşı oynayacağı maçı kazanıp, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Gol krallığında da lider

Bu sezon ligde namağlup unvanını koruyan 4 takımdan biri olan Akdeniz temsilcisi ayrıca ligde 1 golle en az gol yiyen ve 11 golle en çok gol atan takım pozisyonunda. Gol krallığında da 2 futbolcusunu birden sıralamaya sokan Alanyaspor’un, Hatayspor maçında hattrick yapan başarılı sol kanadı Davidson 4, genç forveti Adam Bareiro ise 3 golle ilk iki sırayı paylaştı.

Aytemiz Alanyaspor’un istikrarı ve başarısı, taraftarları oldukça ümitlendirirken, artık şampiyonluk yolunda da hayaller kurulmaya başlandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı