Biyografi

Ahmet Bulut Kimdir?

Eski kaleci Ahmet Bulut 3 yaşında ailesi ile birlikte Almanya’ya göç etmiştir. 11 yaşına geldiğinde Almanya’da Villingen takımında kaleci olarak spor yaşantısına adım atmıştır. Ardından İsviçre 2. Lig ekiplerinden Brüttisellen takımına transfer olmuş ve 1992 yılında Fenerbahçe takımı antrenmanlarına katılmıştır.

Ardından Galatasaray takımına transfer olmuştur. Galatarasay takımında Hayrettin’in yedeği olarak futbol kariyerini sürdürürken Zeytinburnuspor takımına transfer olmuştur. 31 yaşında Ağrıspor forması ile jübilesini gerçekleştirmiştir.

Futbol kariyerinin ardından menajer olarak spor dünyasındaki yerini sürdüren Ahmet Bulut Galatasaray takımında futbol oynayan Emre Belezoğlu ve Okan Buruk’un menajerlik teklifini değerlendirmiş ve Menajer olarak kariyerini sürdürme kararı almıştır.

Bugüne kadar Marko Marin, Muhammed Demirci, Mustafa Tiryaki, Nduka Ozokwo, Michel Vaillat, Okan Kurt, Onur Alkan, Serdar Gürler, Selim Aydemir, Tayfun Pektürk, Tunay Torun, Turgay Bahadır, Valentin Viola, Bekir İrtegün, Emre Çolak, Ali Güneş, Alper Potuk, Adem Büyük, Abdou Traore, Aydın Karabulut, Beykan Şimşek, Burhan Eser, Carl Medjani, Cenk Gönen, Cihan Yldız, Demba Ba, Emmanuel Emenike, Devrim Taskaya, Barış Örücü, Batuhan Karadeniz, Ahmet Çalık, Cenker Yazar, Evren Korkmaz, Ferhat Kaplan, Emre Selen, Emre Özkan, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Hayrullah Akyüz, Kamil Çörekçi, Kemal Rüzgar, Kubilay Sönmez, Alpay Özalan, Hakan Ünsal, Rüştü Reçber, Ahmet Dursun, Atınç Nukan, Ozan Tufan ve Arda Turan gibi bir çok profesyonel isimlerin menajerlik görevini üstlenmiştir. Ahmet Bulut Adana doğumludur. 2001 senesinden bu yana Foot-Ball şirketi ile menajerlik hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı