Süper Lig

Ağaoğlu: İstikrar çok önemli

Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Demir Grup Sivasspor’u 4-0 mağlup etti.

Maçın ardından bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi ve transfer durumunu değerlendiren Ağaoğlu, “Ülke olarak ilk defa play-off’a denk geldik. Hayırlısı olsun. Takımın her şekilde play-off’u geçip gruplara kalacağına inanıyorum. Diğer kulüplerin sürekli olarak yapmış oldukları transferler belki taraftarımızın kafasında soru işareti oluşturmuş olabilir ancak şampiyon olmuş ve oturmuş bir takımdan sadece iki oyuncumuz ayrıldı. Bunun yanında beş takviye yaptık. 1-2 takviyeyle yolumuza bakacağız.” dedi.

Başkan Ağaoğlu, dört senelik görev süresini değerlendirerek, “Yönetim olarak dört senedir görevdeyiz. Bu süreçte en fazla galip gelen ve puan toplayan takımız. En az mağlup olan takımız. En fazla kupa kazanan takımız. Sıkıntılı bir süreçten buraya geldik. Hocamızla kimya tamamen tuttu. Başarıyı arzulayan bir takıma aynı arzuda bir teknik direktör geldi. Hem takımın kimyası hem de hocanın kimyası üst üste örtüştü.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu, başarıya giden yolda en önemli şeyin istikrar olduğunu vurgulayarak, “İstikrar son derece önemli. Bu kalibredeki kulüplerde kadro istikrarı, teknik heyet istikrarı, yönetim istikrarı önemli. ‘Başkan olarak daha fazla kalayım’ diye söylemiyorum. Bu istikrarın devam etmesi lazım. Sağladığınızda zaten başarıyı da kovalıyorsunuz.” kelimelerine değindi.

Ağaoğlu, “Yeryüzünde bir kulüp tanımıyorum ki 20 saat arayla iki ayrı şehirde tribünlerine 130 bin kişi gelsin. Farklı bir kulübüz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı