Süper Lig

Adil Gevrek’ten hakem eleştirisi

Açıklamalarına maçla ilgili değerlendirmeyle başlayan Gevrek, “Öncelikle takımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik, iyi de top oynadık ama maalesef mağlup olduk. İyi oynadığımız bir maçta mağlup olduk. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Maçın geneline baktığınız zaman çok pozisyonlarımız var, net pozisyonlarımız var. Bunları golle sonuçlandıramadık. Ama sonuç olarak takımımızın çok iyi mücadele etmesi, çok iyi oynaması bizi mutlu etti. Gönül isterdi üç puan alalım veya en kötü bir puan alalım ama olmadı.” ifadelerini kullandı.

Hakemin maç performansının yeterli olmadığını belirten Yeni Malatyaspor Başkanı, “Sezon başından beri hakemlerle ilgili konuşmama kararımız var ama maalesef bugün sahada hakem yoktu. Hakemin kendisi orada ama aklı nerede bilmiyorum. Beşiktaş tarafına sorsan aynı şeyi söyleyecek zannedersem. Hakemin ne düdük çaldığını, ne yaptığını hiç kendisi de belki farkında değil. Olmayan korner, olmayan faul, olan faul… Hakemin gerçekten aklı burda değildi. Çok rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Bağıran çağıran faul alıyordu. Biz tribünden bağırmaya çalıştık ama sesimiz yetmedi. Yetseydi herhalde bizim bağırmamıza da faul verecekti. Sadece kendi tarafımıza istemiyoruz, bütün takımlar için adalet istiyoruz.” dedi.

“Denizlispor maçına kadar Ali hocayla devam”

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra henüz herhangi bir teknik adamla görüşme yapmadıklarını belirten Adil Gevrek sözlerini şöyle tamamladı:
“Önümüzde Denizli maçı var. İnşallah gidip 3 puanla dönersek bu sezon hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Şu anda herhangi bir hocayla görüşmemiz olmadı. Denizli maçından sonra bir ara var. Denizli maçını bir atlatalım. Araya da galip gelerek girmek istiyoruz. Denizli maçına kadar Ali hocayla devam ediyoruz. Ondan sonra bir değerlendirme yaparız.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı