Süper Lig

Adana Demirspor’a isim sponsoru

Anlaşma gereği Adana Demirspor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sitesindeki ismi “Yukatel Adana Demirspor” olarak güncellendi.

Adana ekibinden sponsorluk anlaşmasına ilişkin yapılan açıklama şöyle;

“Kulübümüz ile Yukatel arasında sağlanan anlaşmaya ilişkin olarak Adana Demirspor Başkanımız Murat Sancak, Türk Futbolu’na sürekli katkı sağlayan Yukatel gibi bir markanın Adana Demirsporumuzun yanında yer alması kulübümüz adına büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş beyefendinin ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.

Türk Futbolu’nun ekonomik yapısı içerisinde bu tür sponsorluklara çok büyük ihtiyaç duyulduğunu da belirten Sancak sözlerini şöyle sürdürdü: “Gelişmiş ülkelere de baktığımızda spor sponsorluğuna yapılan harcamaların her geçen gün arttığını görüyoruz. Bu tür birlikteliklerin bizim ülkemizde de artarak devam etmesi Türk Futbolu’na katkı ve kalite sağlayacaktır. Biz bu anlamda bu sezon Yukatel gibi bir firmanın desteği ve diğer sponsor firmalarımızla şanslı kulüpler arasında yer aldık. Avrupa mücadelemizin sürdüğü bu günlerde Yukatel’in kulübümüzün yanında yer almasından ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunar, bu birlikteliğin her iki kurum için de hayırlı olmasını dilerim. Kulübümüzün 2023- 2024 sezonu boyunca “Yukatel Adana Demirspor” ismi ile yer alması Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafından da uygun bulunmuş ve onay süreci tamamlanmıştır.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı