Futbol

Adana Demirspor-Menemenspor maçı TRT SPOR’da

TFF 1’inci Lig’de geçen hafta evinde Ankara Keçiörengücü ile berabere kaldıktan sonra teknik direktör Cenk Laleci ile yollarını ayırıp dümene Galatasaray ve A Milli Takım’ın eski golcüsü Ümit Karan’ı getiren Menemenspor, yarın Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. 

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Çağdaş Altay’ın düdük çalacağı ilk yarının son müsabakası saat 19.00’da başlayacak ve TRT SPOR ekranında sporseverlerle buluşacak.

Ümit Karan yönetiminde ilk maç

Cenk Laleci’nin yerine Menemenspor’un teknik direktörlük görevini üstlenen Ümit Karan, Adana’dan iyi bir sonuçla döneceklerini söyledi. Zorlu bir mücadele olacağını ifade eden Karan, “Memleketim Adana’da yeni takımımla ilk maçıma çıkacağım, bunun heyecanını yaşıyorum. Evimize istediğimizi alarak döneceğiz” dedi. 

Ligde 16 maçta 16 puan toplayan Menemenspor, ilk yarının son randevusu öncesi ateş hattında yer alıyor.

Adana Demirspor yerini sağlama almak istiyor

Ligdeki inişli çıkışlı grafiğine rağmen topladığı 28 puanla 6. sırada bulunan Adana Demirspor, ilk yarının son müsabakasında hata yapmak istemiyor. Menemenspor karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan ev sahibi ekip, karşılaşmadan alacağı 3 puanla Play-Off hattındaki yerini sağlama almak istiyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı