Beşiktaş

Adam Murray: “Rakip 2 şut çekti, 2 gol yedik”

Ajans Beşiktaş – İstanbulspor maçını yorumlayan Adam Murray, “Performansımız bizi tatmin etmedi. Dünyanın neresine giderseniz gidin, hangi ülkede hangi ligde oynarsanız oynayın bu performans üç puan için yeterli olmaz. Yüzde 80 performans gösterirsek bu da yetmez. Performansımızı artırmamız lazım. Bu şekilde yüzde 80 ile oynarsak iyi sonuç alamayız. Rakip iyi şut çekti, iki gol yedik. Daha iyi olmamız gerekiyor, daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

İkinci yarı yerini Redmond’a bırakan N’Koudou’nun durumuyla ilgili olarak ise Murray, “Çok çalışmayla bu düzelecek. Devre arası yaptığımız değişiklik taktiksel bir değişiklikti. Nkoudou’nun bir şeyi yok, iyi. Redmond’u sokarak o pozisyonda o mevkide farklı bir şey denedik. Amacımız buydu” diye konuştu.

“Kaleye gelen isabetli şutlar gol olarak dönüyor. Bunlarla ilgili düşüncelerin nedir?” sorusuna Murray, “Rakiplerin uzaktan şut konusunda neden ve nasıl böyle olduğuinu araştıracağız. Buna çözüm bulmaya çalışacağız. Belki de rakip hücumları bizim kalemize gelmeden daha ileride sonlandırmamız gerekebilir. Bir ara var. Dinleneceğiz, tazeleneceğiz ve zorlu Ekim ayına hazırlanacağız” yanıtını verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı