Spor Haberleri

Corona virüsü Gattuso ’ya engel değil! WhatsApp grubu kurdu ve…

İtalya’da çoğalan ‘corona virüsü’ vakalarının ardından tüm ülke karantina altına alınırken Napoli Teknik Direktörü Gennaro Gattuso da evlerinden çıkamayan oyuncularına WhatsApp üzerinden antrenman talimatları vermeye devam ediyor.

İtalya ’da ‘corona virüsü ’ nedeniyle bütün ülkenin karantinaya alınması ve spor müsabakalarının ertelenmesinin gerisinde Napoli Teknik Direktörü Gennaro Gattuso da oyuncularıyla iletişimini WhatsApp üzerinden kuruyor.

Aralık 2019 ’da göreve gelen Gattuso, oyuncularına evden çıkmamaları söylerken, futbolculara 5 günlük müsade verildi. WhatsApp grubu kuran Gattuso, bu vakit dahilinde oyuncuların çalışmalarını aksatmaması için antrenman planlarını buradan paylaşıyor.

Kulüp doktorları ve teknik takım de, oyuncuların formda ve sağlıklı kalması için zorunlu bilgileri WhatsApp grubu üzerinden oyunculara aktardığı öğrenildi.

İtalya ’da 17 binden artı corona virüsü vakası saptama edilirken şimdiye kadar 1000 ’den fazla vefat meydana geldi. Bütün dünyayı tehdidi altına alan corona virüsünden azami etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya, spor etkinliklerini iptal eden birincil ülke oldu.

İtalya Futbol Federasyonu liglerin 3 Nisan ’a dek ertelendiğini duyurdu ama bu sürenin daha da uzatılabileceği belirtildi. İtalya ’da liglerin tamamlanmasına 12 hafta kala Juventus 63 puanla lider, Lazio 62 puanla ikinci sırada yer alıyordu. Napoli ise 39 puanla 6. sırada bulunuyor.

İLGİLİ HABER John Obi Mikel ve Radamel Falcao: `Sezon iptal edilmeli` John Obi Mikel ve Radamel Falcao: `Sezon iptal edilmeli`

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı