Süper Lig

“3 puanı kaçıran taraf biz olduk”

Çağdaş Atan, “Oyuncularımı ne kadar tebrik etsem az. Birçok pozisyon yakaladık. Geçiş ataklarını çok iyi yaptık. Galatasaray çok iyi baskı takımı. Kazandığımız toplar bizim için en tehlikeli anlar. Çünkü Galatasaray karşı presi çok iyi yapabiliyor. İlk yarı birkaç kritik pas hatası yaptık ama oyunun genelinde o çıkışları çok iyi yaptık” şeklinde konuştu.

“3 puanı kaçıran taraf biz olduk”

Sözlerine devam eden Atan, “Bunu saygısızlık olarak algılamasın insanlar ama bugün 3 puanı kaçıran taraf biz olduk. 60 dakika çok iyi pres yaptık. Galatasaray’ın beklediğini, hücum ettiğini bildiğimiz için belki de hayatımda ilk defa 6-2-2 bazen de 6-3-1 durarak rakibin öndeki hatlarını kapadık” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından taraftar ile yaşadığı duygusal anlar hakkında konuşan Çağdaş Atan, “Şu anda çok duygulanıyorum. geçen sezon bittiğinde bu durum çok zordu. Kolay pes etmek istemedim. Kayserispor taraftarı için… Her yerde beni çok desteklediler. Onlar için savaşıyoruz. Kayseri gerçekten büyük bir şehir. Biraz batağın içinde gibi kulüp ama gerçekten yönetim ve şehrin büyükleri bizi o batağın içinden çıkarmaya çalışıyor. Daha ligin ilk maçı, hiçbir şeyi başarmadık. İstanbulspor maçı var önümüzde” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı