Süper Lig

Eski Galatasaraylı Lincoln ’dan Rafinha ve Fenerbahçe açıklaması

Brezilyalı yıldız Rafinha’nın menajerliğini yapan eski Galatasaraylı Cassio Lincoln, Fenerbahçe’nin bir aktarma teklifi olduğunu fakat Rafinha’nın bu teklifi kabul etmediğini açıkladı.

Brezilya ’da yayınlama yapan Fox Sports Radio ’nun sunucusu Benjamin Back, “Rafinha ’nın Çin ’e gideceğine dair haber görür görmez anında menajeri Cassio Lincoln ’ü aradım. Lincoln, Rafinha ile Schalke ’de de beraber oynadı. bununla beraber arakdaşlar. Rafinha ’nın sözleşmesinde bir madde olduğunu söyledi. Eğer, Brezilya dışından bir teklif gelirse, bonservis gerekmeksizin Rafinha gitmekte hür. Ama, Rafinha ’nın Flamengo ’da fazla mutlu olduğunu ve sözleşmesini uzatacağını söyledi.” diyerek konuşmayı aktardı.

“Lincoln, Rafinha ’ya ocak ayında Avrupa ’dan bir teklif de geldiğini söyledi.” diyerek sözlerini sürdüren Back, “Fenerbahçe, Rafinha için fazla önemli bir önerge sunmuş ve transferi için ısrarcı olmuş. Ancak, Lincoln ’ün söylediğine tarafından Rafinha, Fenerbahçe ile görüşmemiş bile.” ifadeleriyle iddiasını dile getirdi.

Benjamin Back, Lincoln ’e dayandırdığı bilgiye göre Rafinha ’nın Haziran 2021 ’de bitecek olan sözleşmesini de kısa süre içerisinde uzatacağını duyurdu. Kariyerine Londrina ’da başlayan Rafinha, gerisinde Coritiba, Schalke, Genoa ve Bayern Münih takımlarının da formasını giydi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı