Fenerbahçe

Vedat Muriç’in gönlü Mourinho’lu Tottenham’da

Lazio ile Tottenham arasındaki yarış kızıştı. İtalyan ekibinde Igli Tare kozu var lakin Vedat Muriç’in gönlü, dünyaca ünlü menajer Mourinho ’nun takımı Tottenham ’dan yana.

Abone ol

Transferin gözdesi Vedat Muriç için çok sayıda kulüp devrede. Henüz Rizespor ’da oynarken bile Avrupalıların yakından peşine düşüp takip ettiği bir isim olan Kosovalı golcü için özellikle İtalyan ve İngiliz ekipleri gözlerini karartmış durumda.

20 milyon avroya kapıyı araladı
Kosova Millî Takımı ’ndaki performansıyla değerini katlayan Vedat Muriç ’i Fenerbahçe ’ye kaptıran Anderlecht gözyaşı dökmeye devam ederken, yeni dönemde yarış Lazio ile Tottenham arasında geçecek gibi görünüyor. Devre aralarında Premier Lig ekiplerinden Burnley ’nin resmî teklifini geri çeviren, İtalya ve Almanya ’dan gelen yoklamaları cevapsız bırakan Fenerbahçe, derhal 20 milyon avroya kapıyı araladı.

İtalyanlar ve İngilizler kapışıyor
İtalyan basını Lazio ile Napoli ’nin, İngiliz medyası Tottenham, Leicester City ve Crystal Palace ’ın Vedat Muriç ’in ardından olduğu yönündeki haberleri manşetlerden düşürmüyor. Oysa yarış iki takım aralarında yoğunlaşmış durumda, Lazio ile Tottenham. Lazio, Muriç ’le yakın diyalog içindeki Arnavut sportif direktörü Igli Tare ’ye güveniyordu.

Çizme ’ye yok Ada ’ya
Vedat da Serie A ’yı kendi oyun stiline daha yerinde buluyordu. Ancak Tottenham menajeri Jose Mourinho dengeleri bozacak gibi. Kosovalı golcü, dünyaca meşhur teknik adamla çalışmaya can atıyor. Muriç, kariyeri açısından için en dürüst ismin Mourinho olduğunu düşünüyor.  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı