Süper Lig

“Gençler Falcao gibileri misal alsın”

Bir dönem Galatasaray’da da forma giuen Kolombiyalı oyuncu Juan Pablo Pino itiraflarda bulundu.

WinSports’a konuşan Pino Monaco’ya değin yükseldikten sonradan kendi hataları nedeniyle daha büyük takımlarda oynama şansını kaçırdığını belirterek itiraf yaptı. Pino açıklamasında, “19 yaşında Monaco’da oynayacak kadar iyi seviyeye çıktım. Eğer yeterince profesyonel olsaydım oynadığımdan daha büyük takımlarda oynayabileceğimi düşünüyorum. Disiplinsiz hareketler yaptığımı kabul ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir fazla kulübün kendisini disiplinsiz hareketleri nedeniyle reddettiğini bildiğini söyleyen Kolombiyalı, geç olsa da hatalarından döndüğünü belirtti.

“GENÇLER FALCAO GİBİLERİ ÖRNEK ALSIN”

Ulusal Takımına da daha pozitif katkı sağlayabileceği zamanların olduğunu gösteren 33 yaşındaki Pino, “Birlikte oynadığım oyuncuları gördüğümde güzel bir nostalji yaşıyorum. derhal Milli Takımımızda Falcao gibi iyi şeyler yapan oyuncular var ve gençlerin onun gibileri misal alması gerekiyor” sözlerini kullandı.

Galatasaray’a Monaco’dan gelen Juan Pablo Pino, sarı kırmızılı takımdan daha sonra Al-Nasr’a gitmiş ve sonra her tarafta Türkiye’de Mersin İdman Yurdu’nda forma giymişti. daha sonra ülkemizden ayrılan 33 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu sırasıyla Olympiakos, Independiente Medellin, Bastia, Universitario, Arema, Barito Putera’da forma giydi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı