Süper Lig

Felipe Melo: “Türkiye’de futbol, fazla diğer bir delilik”

Galatasaray’ın unutulmaz Brezilyalı futbolcuları arasında yer alan Felipe Melo, TYC Sports’a konuştu.

Tecrübeli orta saha oyuncusu, “Futbolcuların çok kazandığı içten. Ancak şöyle bir koşul var. Ne dek çok kazanırsanız, öyle fazla harcarsınız. Örneğin çocuklarımın okulları çok pahalı. Fakat birçok insana da destek ediyorum. Bunları natürel ancak kamuoyuyla paylaşmıyorum” yorumunu yaptı.

“BENDEN DEHŞET EDİYORLAR”

Melo, “Palmeiras’ta mutluyum ve burada kalmayı düşünüyorum. yine de ne olacağını bilemezsiniz. River Plate büyük bir takım ama orada beni sevdiklerini düşünmüyorum! Birçok takım taraftarının da beni sevdiğini düşünmüyorum (gülüyor). Bununla Birlikte Arjantin’de sevdiğim takımın River yok Boca olduğunu söyleyebilirim. Bugüne değin hep sevdiğim takımlarda oynadım. Rakipler de benden korku etti” ifadelerini kullandı.

“KAFANIZI KALDIRAMAZDINIZ”

Sambacıya, Türkiye’de Galatasaray’da oynadığı dönem de soruldu. Melo şu yanıtları verdi:

“Türkiye’de futbolla ilgili diğer bir delilik seviyesi yaşanıyor. Onları seviyorum çünkü benim gibi deliler! Bir Beşiktaş derbisinde bana bıçak fırlatmışlardı. Ayrıca bozuk para yağmurlarını da hatırlıyorum. Kafanızı kaldıramazdınız. yine de dediğim gibi Türkiye’yi ve Galatasaray’ı aslında fazla seviyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı