Biyografi

Marcus Greer Kimdir?

Marcus Greer, genç yaşta elde ettiği vücut geliştirme şampiyonlukları ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde hem profesyonel vücut geliştirme müsabakalarına hazırlanırken, hem de profesyonel antrenör olarak, sağlıklı ve fit kalmak isteyenlere destek veriyor.

Gerçek ismi, Furkan İmamoğlu’dur. 21 Temmuz 1997 tarihinde, İstanbul’da doğmuştur. Ancak ailesinin işleri nedeni ile 9 yaşında Malezya’ya yerleşerek, eğitim hayatına burada devam etmiştir. Malezya’da ki yaşamı onu spora özellikle de fitness sporuna yöneltmiştir. 12 gibi genç bir yaşta gelecekte ne yapacağına karar vererek, kendini bu spora adamıştır. Fitness sporuna olan ilgisini fark eden ailesinin desteği ile ilk fitness yarışmasına, 15 yaşında Malezya’da katılmış ve birincilik almıştır.

Genç yaşta ne yapmak istediğine karar vererek, kendini bu alanda yetiştirmek ve geleceğini bu spor üzerine kurmak için çalışmalara başlamıştır. Sıkı şekilde antrenmanlarına devam ederken, eğitimini Malezya’da Wadi Sofia İnternational School’da tamamlamıştır.

Marcus Greer kariyeri;

2016 senesinde Türkiye’ye kesin dönüş yapmış ve spor yaşamına İstanbul’da devam etmiştir. Çalışmalarının başarısını 2018 senesinde ilk defa Türkiye’de düzenlene WBBF Grand Prix World Championship, Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonasında iki altın madalya ile kanıtlamıştır. Hem kendi kategorisinde -23yaş, hem de büyükler kategorisinde +23 yaş birinci olarak, sıkı çalışmalarının karşılığını almıştır. Genç yaştaki bu başarıları birçok gazetede onu baş sayfaya taşımıştır.

22 Haziran 2019’da Cek Cumhuriyetinde yapilan Czech Virus Cup Dunya Sampiyonasinda kendi kategorisinde tekrar birinci olarak toplamda 3 kere dünya şampiyonu ve 3 kere dünya ikinciliğine sahip oldu.

Şu an, fitness koçluğu yaparken aynı zamanda uzaktan fitness koçu olarak da çalışmalarına devam etmektedir. Genç yaşta elde ettiği büyük deneyimini, insanların sağlıklı ve forma da kalması için harcayarak, online kanallardan fitness koçluğu yapmaktadır. Resmi web sitesi ziyaret edebilir, daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmakta, Youtube kanalı ve Instagram hesabı ile hem sevenleri hem de öğrencilerine çok değerli bilgiler aktarmaktadır. Özellikle Instagram’ın tanınmış kişilere verdiği, mavi tık işaretini alması, onun başarılı çalışmalarının fark edildiğinin bir diğer göstergesidir.

Marcus Greer ismi, genç yaşta rol model aldığı kişiden esinlenilmiştir. Marcus Greer ünlü rapçi, 50 Cent’in Get Rich Or Die Tryin isimli filminde kullandığı isimdir. Bu film, hayatta dik durmayı ve başarılı olmayı anlatan etkileyici bir filmdir. Arkadaşları, filmindeki Marcus Greer karakteri ile onu özleştirerek, ona bu takma ismi vermişlerdir. Yıllardır bu isimle tanınmış ve gerçek ismi kadar bilinir hale gelmiştir.

Halen İstanbul’da yaşamaktadır. Bekardır ve yengeç burcudur. Boyu 1.80 cm, kilosu ise 110’dur. Kilo 100 kg ve 115 kg arasında değişiklik gösterebilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı